Verkkokurssi:

Opi sijoittamaan menestyksekkäästi asuntoihin ilman aiempaa kokemusta

 

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VERKKOKURSSILLE

”Verkkokurssilla paljastan sinulle yli 7 vuoden ja sadan sijoitusasuntokohteen kokemuksella vain ammattilaisten tuntemia vinkkejä, kuten miten hankit järkevän rahoituksen hyvillä ehdoilla ja miten ostat asunnon alle markkinahinnan”

Hei nimeni on Marko Kaarto ja olen asuntosijoittaja ja valmentaja. Tule mukaan Ammattimainen Asuntosijoittaminen -verkkokurssiini, jossa kerron sinulle parhaimmat neuvot asuntosijoittamisesta yli 7 vuoden ja yli sadan sijoitusasuntohankkeen kokemuksella.

Paljastan sinulle tässä verkkokurssissa menestyvän asuntosijoittajan kaavan, jonka avulla:

1) löydät parhaat kohteet ja vielä alle markkinahinnan 
2) oivallat rahoituksen mahdollisuudet (esim. miten voit ostaa sijoitusasunnon vaikka sinulla olisi vain vähän omaa pääomaa)
3) saat parhaan mahdollisen vuokratuoton sekä
4) löydät hyvän vuokralaisen, vaikka olisit vasta ensikertalainen sijoitusasunnon ostaja

Verkkokurssissa käydään asuntosijoittamista läpi konkreettisten kohteiden ja lukujen avulla ja näet miten luvut toimivat oikeissa sijoituskohteissa.

Kokeile kurssia riskittä. Voit saada rahasi
100% takaisin 14 päivän ajan, jos et ole tyytyväinen sisältöön.

”Kannatti osallistua valmennukseen, sillä Markon opeilla ostin viimeisen sijoitusasunnon 10% alle markkinahinnan”

Koulutuksessa opin laskemaan sijoituskohteen remonttivaran varmemmin, analysoimaan asunnon myynti-ilmoituksen nopeammin tarkemmin. 

Ostin myös viimeisimmän sijoitusasuntoni Markon kautta ja onnistuin kolmessa asiassa paremmin kuin aikaisemmissa sijoitusasuntohankinnoissa. Saan asunnosta parempaa vuokratuottoa, minulle jää tästä sijoitusasunnosta positiivista kassavirtaa kaikkien kulujen ja verojen jälkeen sekä pystyin hankkimaan asunnon noin 10 % alle markkinahinnan.

Ville Kinanen

Yrittäjä, Hakukonekeisari

Ammattimainen Asuntosijoittaminen Verkkokurssissa saat käyttöösi askel askeleelta seurattavan systeemin

Käytyäsi verkkokurssin tiedät mm…

 • Miten voit saada omalle pääomalle jopa 15% tuoton
 • Miten muuttaa negatiivinen kassavirta positiiviseksi
 • Miten voit löytää parhaat kasvavat alueet ja mikrosijainnit
 • Miten tehdä yhteistyötä muiden sijoittajien kanssa ja löytää parhaimmat kohteet
 • Miten voit hankkia rahoituksen järkevästi ja hyvillä ehdoilla
 • Miten voit ostaa asunnon alle markkinahinnan – parhaat neuvottelustrategiat
 • Miten löytää turvallinen vuokralainen, joka pysyy sijoitusasunnossa jopa vuosia

Lisäksi osaat verkkokurssin jälkeen…

 • Miten tutkia mahdolliset sijoituskohteet salamannopeasti ennen ostamista, ilman että sinun tarvitsee pelätä kilpailijoiden vievän kohteen nenäsi edestä
 • Tutkia kaikki tärkeimmät ”kriittiset” asiat taloyhtiön dokumenteista
 • Arvioida tulevat taloyhtiön remontit realistisesti, niin että pääset vielä hyvään vuokratuottoon
 • Ja paljon muuta!
Ja kaiken tämän olen itse testannut toimivaksi. Olen kertonut näistä aiheista tuhansille ihmisille eri puolille Suomea ja saanut mahtavaa palautetta. Kuvassa olen puhumassa asiantuntijana putkiremonteista MTV3-kanavan Huomenta Suomi ohjelmassa 14.9.2015.

Asiantuntijana MTV3-kanavalla Huomenta Suomi -ohjelmassa 14.9.2015.

Miksi sijoittaisin juuri asuntoihin?

Tämä on erittäin hyvä kysymys jota minulta usein kysytään, ja tässä kaksi hyvää syytä:

1.

Verrattuna esimerkiksi OSAKKEISIIN, asuntosijoittaminen on huomattavasti konkreettisempaa ja helpommin ymmärrettävää.

Sinulla on siis ohjat omissa käsissä myös sijoituksen jälkeen, ja pystyt vaikuttamaan lopputulokseen omien valintojen sekä tietämyksesi perusteella mm. remontointiin ja asunnon vuokraukseen liittyen.

2.

Taloudellinen riippumattomuus – oikein toteuttu asuntojen hankkiminen mahdollistaa sen, että vuokralaisesi maksamasta vuokrasta sinulle jää kuukausittain rahaa jäljelle vielä lainan lyhennyksen jälkeenkin. Lisäksi laina-ajan jälkeen sinulla on velaton asunto, jonka vuokralaisesi on maksanut.

Tämä on nimenomaan niin sanottua ”passiivista tuloa”, eli rahaa joka tulee kuukausittainen tililliesi ilman että sinun tarvitsee käyttää siihen lainkaan aikaa.


HUOMIO!

Taloudellinen riippumattomuus on usein markkinamiesten kikkoja myydä tavaraa ja maalailla kauniita mielikuvia pelkästä golfin peluusta tai riippumatossa löhöilysta Thaimaassa.

Passiivinen tulo, jolla pystyt elämään haluamaasi elämää pelkillä asuntojen vuokratuloilla ei ole mikään yhden yön kikka. Tavoite on kuitenkin realistinen pitkällä aikavälillä, mutta sen saavuttamiseen tarvitaan suunnitelma.

Ja verkkokurssilla kerron sinulle miten rakennat itsellesi juuri tällaisen suunnitelman asuntojen hankintaan.

”Entä toimiiko tämä varmasti myös minulla?”

Kyllä – näin vahvasti väitän.

Valmennettavani ovat tehneet satoja onnistuneita asuntosijoituksia juuri näillä samaisilla tehokkaan yksinkertaisilla opeilla – en siis heitä näitä vinkkejä mistään hatusta.

Asiakkaani ovat juuri kuin sinä –  tavallisia ihmisiä jotka aloittavat asuntosijoittamisen ilman aiempaa kokemusta tai suuria rahamääriä.

Mietit myös varmaan miksi haluan paljastaa sinulle kaiken tämän?

Ennen kaikkea haluan, että inspiroidut asuntosijoittamisesta ja saat onnistumisen kokemuksia. Ja eihän sitä koskaan tiedä, jos tekisimme yhteistyötä sijoittamisen merkeissä.

Yhteistyö on rautaa myös asuntosijoittamisessa, sillä olenhan löytänyt parhaimmat kohteet aina yhteistyössä jonkun toisen sijoittajan kanssa.

Puhumassa asuntosijoittamisesta valmennettaville Sokos Hotel Pasilassa

”Miksi juuri sinun menetelmäsi toimisi poikkeuksellisen hyvin – onko tässä joku juju?”

Olen ostanut sijoitusasuntoja miljoonien eurojen edestä ja testaillut erilaisia filosofioita sijoittamiseen.

Olen siis ITSE kompastellut riittävästi erilaisiin sudenkuoppiin, jotta SINUN ei tarvitse enää tehdä samoja virheitä. Kurssini avulla löydät siis suoran tien oikeasti tuottavaan asuntosijoittamiseen, jolloin voimme minimoida kohdallasi maksettavien “oppirahojen” määrän.

Kyseessä ei siis ole mikään juju. Internet suorastaan tursuaa ristiriitaista tietoa asuntosijoittamisesta, ja siksi olen koonnut sinulle parhaiten keskenään toimivat tekniikat yhteen pakettiin.

Yli 500 valmennettavaani ovat tehneet satoja onnistuneita sijoituksia tällä systeemillä. (Katso 13 askeleen suoraviivainen menetelmäni alta – kuvan saa isommaksi klikkaamalla.)

Kuvassa 13 askeleen suoraviivainen menetelmäni (klikkaa isommaksi).

Ongelmat asuntosijoittamisessa alkaa yleensä  siitä, kun tehdään lyhyen tähtäimen sattumanvaraisia päätöksiä. Päätön poukkoilu ei tuota hyvää lopputulosta, koska tällöin ei olla valmiita noudattamaan tiettyä lähestymistä loppuun asti.

En väitä että tämä on maailman ainoa tapa tehdä tuottavaa asuntosijoittamista, mutta nämä suoraviivaiset tekniikat ovat antaneet vuosien kuluessa suurimman tuoton niin minulle kuin myös asiakkailleni, ja siksi tiedän sen toimivan – kokemuksesta.

Tavoitteeni on tarjota yksinkertainen ja helposti toteutettava menetelmä asuntosijoittamisen VÄLITTÖMÄÄN ALOITTAMISEEN ilman mitään monimutkaisia yliteorioita.

Lue tästä vielä valmennettavieni kokemuksia:

Päätös mennä Marko Kaarton valmennukseen oli aikoinaan elämäni käännekohta. Luulin meneväni asuntosijoittamisen valmennukseen mutta sain paljon enemmän. Aloitin huikean matkan sijoittamisen ja elämänhallinnan tielläni. Henkilökohtaisesti voin vannoa Markon valmennusten olevan oikea tie parempiin tuloksiin ja kokonaisvaltaiseen elämään.

Tulen jatkossakin kouluttautumaan Markon valmennuksilla ja tekemään yhteistyötä asuntosijoitusasioiden kanssa. Luotettavuus ja aito innostus asiakaspalveluun ovat tie kukoistavaan yhteistyöhön jatkossakin. Kiitos on liian vaisu sana niistä palveluksista, joita Marko on vuokseni tehnyt.

Patrik Sarinko

Myyntipäällikkö, KAS-telineet

Minulle on tärkeintä luottamus, ja Marko Kaarto on lunastanut paikkansa tässä suhteessa täydellisesti. Marko tekee asioita niin, että kiitos tuntuu joskus liian pieneltä sanalta. Anne Paljakka

Yrittäjä, Loimaan Kivi

Tule siis mukaan tähän kuukauden kestävälle verkkokurssille ja saat kaiken tämän:

 • Viikottain ilmestyvä koulutusmoduuli (yhteensä 4 kpl), joissa käydään läpi teoria ja konkreettisia kohteita videolla (arvo 799€)
 • Sijoita Asuntoihin! Aloita, kehity, vaurastu – e-kirja ( arvo 69€)
 • Sähköinen vuokrasopimuspohja ( arvo 35€)
 • BONUS 1: Asuntosijoittajan veroklinikka -tallenne, jonka avulla voit säästää jatkossa tuhansia euroja asuntosijoittamisen veroissa (arvo 147€)
 • BONUS 2: Salainen Facebook- sparrausryhmä, jossa voit kysyä kysymyksiä ja verkostua muiden asuntosijoittajien kanssa (arvo 297€)

Koko paketin hinta erikseen ostettuna 1347€

VERKKOKURSSIN MATERIAALIT NÄHTÄVILLÄ VUODEN AJAN!

Voit osallistua verkkokurssiin mistä päin Suomea tahansa, suoraan kotisohvaltasi. Materiaalit nähtävillä kaikilla laitteilla. 

Erikoistarjous vain online-koulutukseen osallistuneille!

Koko paketin hinta normaalisti 1347€, jos ostaisit nämä kaikki erikseen. Lisäksi, jos tulisit paikan päälle Helsinkiin live-valmennukseen, niin sinun pitäisi maksaa monta sataa jo matkoista ja majoituksesta. Haluankin tarjota sinulle nyt mahdollisuuden oppia asuntosijoittamista suoraan kotisohvalta erikoistarjouksella:

Tarjoushinta: 347€ sis alv. 

Voit maksaa verkkokurssin joko kokonaan tai osamaksulla neljässä erässä. Voit ilmoittautua verkokurssille helposti alla olevasta lomakkeesta. 

Huomioithan, että verkkokurssiin ilmoittautuminen on sitova. Kun ilmoittaudut verkkokurssiin, vahvistan ilmoittautumisesi vielä sähköpostilla ennen verkkokurssin alkamista. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein, sillä lähetän sinne laskun ja tiedot miten pääset kirjautumaan materiaaleihin.

Ei ole varmuutta, että voidaanko jatkossa tarjota verkkokurssia enää näin edullisesti, joten ilmoittaudu nyt mukaan.

Ilmoittautuminen sulkeutunut verkkokurssille!

Jos haluat vielä mukaan verkkokurssille, niin kysy mahdollisia peruutuspaikkoja laittamalla sähköpostia osoitteeseen: nettivalmennus@gmail.com

 

 

Olen tehnyt tämän kurssin juuri sinulle joka..

1. Olet hankkimassa ensimmäistä sijoitusasuntoa, tai sinulla on jo muutamia asuntoa hallussasi.

Kurssilla kerron miten teet asuntosijoittamisesta tuloksellista, osaat toimia ammattimaisesti ja vältät sudenkuopat.

2. Sinulla on jo joitain sijoitusasuntoja ja tavoitteesi on lisätä maltillisesti asuntojen määrää alhaisella riskillä.

Kuulet suoraviivaisen sekä tehokkaan menetelmän “asuntosalkkusi” rakentamiseen ja hallinnointiin.

Ilmoittaudu heti mukaan:

 

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VERKKOKURSSILLE

Jo yhdellä onnistuneella asuntokaupalla voit tehdä valmennuksen hinnan kymmenkertaisesti takaisin, niin älä siis enää epäröi ilmoittautumista. Sinulla on myös 14 vrk:n kuluttajasuojalain mukainen oikeus perua osallistuminen, jos et ole tyytyväinen verkkokurssiin.

Huomio! Olethan tietoinen että tämä verkkokurssi luetaan tulonhankkimiskuluksi. Kovan tarjouksen lisäksi pystyt siis VÄHENTÄMÄÄN koko maksamasi summan verotuksessa.

Voit maksaa verkkokurssin joko kokonaan tai osamaksulla neljässä erässä. Voit ilmoittautua kurssille yllä olevasta lomakkeesta. Lähetämme sinulle laskun jälkikäteen.

 

P.S. Jos sinulla on kysyttävää valmennuksesta, laitathan viestiä: nettivalmennus@gmail.com tai soita 050 358 5874

P.P.S. Kokeile kurssiani riskittä! Sinulla on 14 päivän ajan mahdollisuus saada rahasi 100% takaisin, mikäli et ole vakuuttunut sisällöstä.

Terveisin,

Marko Kaarto
Asuntosijoittaja sekä valmentaja

Nähdään kurssilla!