Hans-Peter Siefen on toinen Nordic Business Forum Oy:n kahdesta perustajasta. Hän on yrittäjähenkisyyden sekä hyvän bisnesetiikan, verkostoitumisen ja yhteistyön voimakas puolesta puhuja, joka ei vain puhu, vaan myös tartuu toimeen. Hans-Peterin erityisiä osaamisalueita ovat myynti, henkilökohtainen kasvu, tavoitteet, sisäinen yrittäjyys ja verkostoituminen.

Hans-Peter aloitti yrittäjänä 19-vuotiaana, vuonna 2003. Hän ei etukäteen voinut kuvitellakaan tulevansa yrittäjäksi, sillä viimeinen asia, jota hän tunsi koskaan tekevänsä oli kaupallinen ala. Yrittäjyydestä ja uudesta liiketoimintamahdollisuudesta innostunut työkaveri tartutti innon kuitenkin työpariinsa ja niin perustettiin toiminimi.

Ensimmäiselle yritysvalmennukselleen Hans-Peter sattui jo samana vuonna, 2003 toukokuussa Helsingin Kulttuuritalolle. Kokemus oli valtavan hyödyllinen: ammattimaisesti järjestetty tapahtuma, innostavia ja inspiroivia puhujia, hyvää käytäntöön sovellettavaa tietoa ja loistavat verkostoitumismahdollisuudet. Vuonna 2005 kahden vuoden aktiivisen valmentautumisen, sen hyötyjen huomaamisen ja omien ensimmäisten myynti tuloksista poikineiden valmennuskokemusten innoittamana, Hans-Peter asetti kirjallisen tavoitteen. Paperissa luki: ”haluan perustaa liiketoiminnan valmennukseen ja valmentautumiseen liittyen”.

Viimeiseksi ennen Nordic Business Forum Oy:tä Hans-Peter on työskennellyt sijoituspalvelualalla yrittäjänä, konttorin vetäjänä, Jyväskylässä ja Tampereella. Nordic Business Forum Oy:n valmennusliiketoiminnan lisäksi Hans-Peter toimii nykyisin myös asuntosijoittajana.

Videoista löydät vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin

  • Millainen on hyvä myyjä?
  • Kuinka aloittaisit kaiken alusta?
  • Miten myydään uudelle asiakkaalle?
  • Millainen on hyvä tuote?
  • Ketkä on mielestäsi hyviä myyjiä?
  • Minkä takiat verkostoidut ja mitkä paikat olisivat hyviä verkostoitumiseen?
  • Kuinka paljon Hans-Peter itse käy valmentautumassa?
  • Mitä kannattaa huomioida sijoitusasuntoa ostettaessa?
  • Millaisia tavoitteita Hanssilla on seuraaville  1 / 3 / 5 vuodelle?

Huomioithan, että videohaastattelu on jo kuvattu 19.10.2011!
(Pahoittelen hämärää kuvanlaatua ja heikohkoa ääntä)

 

Haastattelusarjan voit katsoa kokonaisuudessaan: tästä linkistä Youtubesta.

Menestystä ja hymyä!

Intohimolla,

Marko