Tietosuoja

REKISTERIN NIMI

Markokaarto.fi verkkopalveluiden käyttäjärekisteri

REKISTERINPITÄJÄ

Markokaarto.fi verkkopalvelu / KM Growth Oy
Osoite: Juhannustie 9 C 5, 02200 Espoo

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

KM Growth Oy verkkopalveluiden käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva KM Growth Oy verkkopalveluihin sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

– Henkilötiedot
– Yhteystiedot
– Käyttötiedot
– Muut Käyttäjän itse antamat tiedot

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, KM Growth Oy omissa rekistereissä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ellei Käyttäjä ole itse antanut siihen lupaa.

Voidaksemme toteuttaa Asuntolaskurin toimintaa ja palveluita koskevien tiedotteiden lähettämiseen, sähköpostiosoitteesi ja nimesi tallennetaan Active Campaign -sähköpostiviestintäpalveluun, jonka toimittaja on Active Campaign (Chigago, USA). Voit lukea Active Cammpaignin GPDR-määräystenmukaisuudesta täältä.

EVÄSTEET JA SEURANTATYÖKALUT

Käytössämme on Google Analytics -palvelu, joka on Googlen verkkosivustojen kävijätilastojen koostamis- ja analyysipalvelu.

Google Analytics käyttää evästeitä mahdollistaakseen sivuston käyttöanalyysin. Evästeen antama tieto sivuston käytöstä (vain IP-osoite, joka on tehty tunnistamattomaksi) lähetetään ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Niissä tapauksissa, joissa Google siirtää henkilötietoja EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle, on tietojen siirtämisen oikeusperusteena EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield –järjestely.

Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttötilastoa. Voit lukea tarkemmin Google Analyticsin tietosuojakäytännöistä täältä.

Voit aina halutessasi estää evästeiden tallentumisen verkkoselaimesi asetuksilla tai laajennuksilla.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

TARKASTUSOIKEUS

Asiakkaalla on tietosuoja-asetuksen mukaan oikeus pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin ja saada tietoja käsiteltävistä henkilötiedoista. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti osoitteeseen:

KM Growth Oy
Juhannustie 9 C 5, 02200 ESPOO