Miten kehitytään ja kasvetaan? Sen voi itse asiassa tehdä useallakin tavalla. On kuitenkin tiedostettava, että kehittyminen vaati toistamista eli säännöllistä harjoittelua. Mitä parempi keskittyminen ja sitoutuminen sitä paremmat tulokset!

Jokainen kehittyy ja kasvaa aivan itsestäänkin, epäonnistumisten, onnistumisten ja opitun / havaitun tiedon kautta. Täytyisi uskoa, että tietoa on paljon jo valmiiksi eli miten asioita tehdään. Täytyy vain löytää tuo tieto. On siis paljon ihmisiä, jotka ovat jo tehneet SEN, mitä ehkä Sinäkin haluaisit tehdä. Seuraa siis heidän neuvojaan askel kerrallaan. Jos minäkin olen pystynyt mullistamaan maailmani näillä ohjeilla, voit sinäkin tehdä SEN aivan samalla tavalla. Minäkin olen pohjimmiltani vain aivan perusjätkä.

Ei ole mitään salaisuutta miten yleisesti luullaan. On vain tieto ja ei riitä, että tiedon tiedostaa, vaan on ryhdyttävä myös toimeen. On toimittava myös heikkoina hetkinä milloin tekisi jo mieli luovuttaa.Älä luovuta, JATKA SILTI!!

Miten kehityt ja kasvat?

1. Lue kirjallisuutta. Aloita päiväsi ”Kultaisella tunnilla” Lue valitsemaasi kirjallisuutta yksi tunti aina ennen töihin lähtöäsi.

2. Tee harjoitteita. Opettele ratkaisemaan ongelmia, mitä suurempia ongelmia opit ratkaisemaan sitä enemmän mullistat omaa elämääsi.

3. Käy seminaareissa. Ota tavaksi käydä kuuntelemassa valmentajia seminaareissa. On tutkittu, että seminaarien ”ROI” on 10-15 kertainen eli sen verran mitä sijoitat seminaariin, saat sen takaisin 10-15 kertaisena!

4. Keskustele asiantuntijoiden / samoista asioista kiinnostuneiden henkilöiden kanssa (Mastermind). Jaa tietotaitoasi vilpittömästi ja anna ihmisille asioita. Antamasi asiat tulevat aina takaisin tavalla tai toisella!

5. Käytä matkustaminen ja siirtymiset paikasta toiseen hyödyksesi. Kuuntele audioäänitteitä autossasi tai mp3-soittimestasi. Valmentajien audioäänitteitä saat halvalla esimerkiksi osoitteesta: www.audible.com

6. Suunnittele päiväsi etukäteen. Priorisoi tehtävät. Aloita tärkeimmästä ja työkentele sen parissa niin kauan, että se on saavutettu. Tämän jälkeen siirry toiseksi tärkeimpään.

7. Ota tavaksi kysyä itseltäsi kysymyksiä, tekemisesi jälkeen.

* Missä onnistuin, mikä meni hyvin?

* Missä on parannettavaa, mitä olisin voinut tehdä toisin?

8 Tee kehittymisestä ja kasvamisesta elämäntapa.

Tiedän ja haluaisin Sinunkin tietävän, että tulokset ovat halutessasi uskomattoman mullistavia. Jotkut asiat ovat vain yksinkertaisia ja ne vain ovat. Lähde mukaan kehittymisen tielle, niin sinäkin tiedät..

 

Rakkaudella, intohimolla ja ystävyydellä,

-Marko