Tulen puhumaan asioista jotka ovat vaikuttaneet elämääni paljon. Asioista jotka ovat parantaneet elämäni laatua sekä nostaneet onnellisuuden tunnettani. Uskon ja tiedän että myös Sinä voit muuttaa elämääsi parempaan päin!

Kun luet blogiani, toivoisin sinun lukevan sitä avoimin mielin ja jättämään kriittisen asenteesi taustalle. Suosittelen lukemaan tekstin aina kahteen kertaan, sillä toisto on avain menestykseen.

Minun mielestäni menestys on jonkun tärkeän tavoitteen asteittaista saavuttamista. Lisäksi se tarkoittaa mielestäni kokonaisvaltaista rakkautta, ystävyyttä, luotettavuutta ja tasapainoisuutta elämän eri osa-alueilla, sekä ennen kaikkea sisäistä tunnetta onnellisuudesta ja vapaudesta. Moni harhautuu luulemaan, että menestys on vain rahaa ja materiaalia. Väärin – sillä kyse on kokonaisuudesta.

Olin itsekin aika epäileväinen silloin kun minua ensimmäistä kertaa kehoitettiin aloittamaan itseni kehittäminen, eli tietoisuudentasoni monialainen nostaminen. Aloitin itse lukemalla arkipäivisin 30 minuuttia päivässä. Jo muutamassa viikossa aloin ymmärtämään miten hienojen asioiden kanssa olin tekemisissä…

Tämä on ehdottomasti ollut yksi elämäni hienoimmista asioista, ja tiedän sen tulevan jatkumaan läpi koko elämäni! Nykyään luen noin tunnin päivässä ja käyn säännöllisesti seminaareissa. Nyt olen mielestäni riittävän kokenut kertomaan oppimistani asioista myös muille ihmisille.

Entä miten valmentautuminen on vaikuttanut minun elämääni?

Aluksi turhat murheet alkoivat jäämään pois elämästäni. Se oli todella hienoa, kun oivalsin miksi käyttää turhaa energiaa murehtimiseen. Sen sijaan on järkevää käyttää tuo sama energia niihin asioihin joita elämässäni haluan!

Seuraavaksi aloitin työstämään juurtuneita, moninaisia ja pinttyneitä tapojani. Niitä minulla oli elämässäni kertynyt. Tätä kautta aloin voittamaan pelkojani. Enää minun ei tarvitse esimerkiksi miettiä mitä muut ajattelevat minusta, muuta kuin lakien ja yleisen hyväksynnän rajoissa.

Tottakai minulle on tärkeää, että mitä minun läheiseni ajattelevat minusta, koska he ovat minulle tärkeitä. Tiivistettynä tarkoitan tällä sitä, että minun toimintaani eivät rajoita muiden ihmisten mielipiteet minusta ja minun toimintamalleista, sillä tiedän kristallin kirkkaasti mitä teen.

Olisi järkevää oivaltaa ja ymmärtää, että menestys on elämäntapa, joka tulee oikeanlaisesta tekemisestä. Mitään arvokasta ei voi koskaan saavuttaa nopeasti. Jos joku väittää, että voi, niin väittäisin, että hänen tietoisuudentasonsa ei vain ole vielä sillä tasolla, että hän tietäisi tarpeeksi mistä puhuu.

Menestyminen elämässä ja sen eri osa-alueilla on minun mielestäni suoraan verrannollista omaan ymmärrykseen asioista, ja tuon ymmärryksen hyödyntämiseen. Tietoisuudentasolla tarkoitan mielen kehittymistä, opiskelemista, toistamista, oivaltamista ja kokonaisuuksien ymmärtämistä, sekä asioiden havaitsemista entistä laaja-alaisemmin.

Minun mielestä neuvoja kannattaa kysyä vain ja ainoastaan asiantuntijoilta

Jos haluat oppia muuramaan, silloin sinun kannattaisi tutustua muuraamiseen liittyvään kirjallisuuteen ja pyytää lisäksi kokenut muurari avuksi ensimmäisille työmaille avustamaan, jotta asiat menisivät kerralla oikein ja välttyisit turhilta virheiltä. Mielestäni on järkevää kysyä neuvoja sellaisilta henkilöiltä, jotka ovat haluamasi tavoitteen jo saavuttaneet, ja jotka siten tietävät tarkalleen kuinka se tehdään.

Olen aivan varma, että voit oppia muuramaan, ja että sinusta tulee siten perustaitava muurari. Se että tuleeko sinusta huippumuurari, riippuu pitkälti siitä kuinka paljon olet valmis ”heittäytymään” muurauksen ja keskittymään siihen. Lahjakkuus ei pitemmällä aikavälillä pärjää määrätietoiselle harjoittelulle.

Monet ihmiset ovat jo käyneet menestyksen tien ja tietävät kuinka se tehdään. Kaikki tämä tie menestykseen on kirjoitettu jo kirjoihin. Tämäkin asia on siis opittavissa.

Uskalla olla avoin että asiat voivat olla juuri niin kuin niitä sinulle esitän. Tärkeintä on aloittaa oma matka, ottaa se ensimminen askel mitä nyt koskaan tavoitteletkaan.

Voisitko uskoa, että ajatusmaailman ja mielen kehittäminen johtaa ystävyyssuhteiden syventymiseen, tasapainoon elämän eri osa-alueilla, ansiotulojen kasvamiseen, tunteeseen onnellisuudesta ja ennen kaikkea VAPAUDESTA?! Kyllähän ihmiset monta kertaa tietävät, että mitä pitäisi tehdä jotta elämänlaatu parantuisi. Itse tekeminen onkin sitten jo aivan toinen juttu. Valmentajan avulla on helpompi harjoitella ja oppia.

Tarjoan sinulle nyt mahdollisuutta muuttaa ja parantaa elämän laatuasi yhdessä oppien ja kulkien.  Saatat ehkä hymyillä minulle mielessäsi tai jopa naureskella, taas näitä itsensä kehittäjiä /saarnaajia…  Tulen itse joka tapauksessa tekemään tarkalleen sen mitä kirjallisuudessa ja valmennuksissa minulle on opetettu ja kehotettu tekemään.  Valmentautuminen on antanut minulle erityisen paljon hienoja asioita elämääni, jotta koen velvollisuudekseni kertoa näistä mahdollisuuksista myös muille.

Lähtölaukaus on juuri ammuttu.

 

Kehity kanssani,

Marko ”Mame” Kaarto